Uunicamembert

annosmäärä
4
valmistusaika
45 min
Uunicamembert
4
45 min
Ainekset

1 kiekko camembert-juustoa



GLÖGIHILLOKE


2 dl glögiä


1 dl hillosokeria


jouluisia mausteita, kuten kanelia, piparkakkumaustetta jne.


250 g marjasekoitus (pakaste)


Valmistus

Loppuvuoden herkutteluihin sopii erinomaisesti uunissa paistettu camembert-juusto, jota voidaan tarjoilla itse tehdyn glögihillokkeen kera!

1. Aloita valmistamalla glögihilloke. Laita kattilaan glögi, hillosokeri sekä jouluiset mausteet, kuten kaneli tai piparkakkumauste. Lämmitä seos hiljalleen pienellä lämmöllä, anna sen kiehahtaa ja lisää joukkoon pakastemarjat.

2. Anna hillon porista noin 15 minuuttia, minkä jälkeen soseuta seos tasaiseksi sauvasekoittimella. Kaada hilloke purkkiin ja anna sen jäähtyä. Hilloke saavuttaa parhaan koostumuksensa jäähtyessään jääkaapissa yön yli, mutta sitä voi käyttää myös jo aikaisemmin.

3. Aseta camembert-juusto uunivuokaan ja tee sen pintaan veitsellä ristikkäisiä viiltoja. Paista juustoa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile juusto glögihillokkeen ja sopivan viinin kera.

Valmistusaika: 45 minuuttia + hillon jäähtyminen


Valmista täydellinen uunicamembert ja tarjoile se itse tehdyn glögihillokkeen kanssa. Helppo ohje ja jouluinen makuelämys!

Jäikö nälkä?

Tilaa sesongin reseptit sähköpostiisi