Porocarpaccio

annosmäärä
4
valmistusaika
0 min
Porocarpaccio
4
0 min
Ainekset

kylmäsavuporoleikkele
parmesaanikastike
rucolaa
karpaloa
parmesaanilastuja

Valmistus

1. Valmista helposti kylmäsavuporovarpaccio!

2. Carpaccio tehdään yleensä raa’asta, ohueksi suikaloidusta naudan lihasta, mutta kylmäsavuporo tai -nauta on hieman helpompi vaihtoehto joulupöytään ja sopii myös useampaan makuun.

3. Tässä annoksessa kylmäsavuporon kanssa on tarjottu parmesaanikastiketta, koristeena villirucolaa, karpaloa ja parmesaanilastuja.

Herkullinen porocarpaccio kylmäsavuporosta parmesaanikastikkeella. Täydellinen joulupöytään tai erityisiin tilaisuuksiin!

Jäikö nälkä?

Tilaa sesongin reseptit sähköpostiisi