Persimon-salaatti

annosmäärä
2
valmistusaika
10 min
Persimon-salaatti
2
10 min
Ainekset

2 kpl persimonia


1 ps mozzarellaa


tuore basilika


ripaus suolaa ja pippuria


loraus balsamicosiirappia


Valmistus

**Persimon-caprese salaatti**

Persimon on sesongissa lokakuusta tammikuuhun, ja tästä hedelmästä voit luoda herkullisen talviversion perinteisestä caprese-salaatista. Käytä reseptiin pehmeäksi kypsynyttä persimonia, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen.

**Ainekset:**- 1 pehmeä persimon- 1 pallo tuoretta mozzarellaa- Tuoretta basilikaa- Balsamicosiirappia- Merisuolaa- Mustapippuria

**Valmis
tusohjeet:**

1. Viipaloi persimon ja mozzarella ohuiksi, tasapaksuiksi viipaleiksi.


2. Asettele persimon- ja mozzarellaviipaleet vuorotellen lautaselle, esimerkiksi ympyrän muotoon tai rivissä.


Herkkullinen persimon mozzarella salaatti on nopea ja tuore tapa nauttia talven makuja. Kokeile tätä ihanaa reseptiä!

Jäikö nälkä?

Tilaa sesongin reseptit sähköpostiisi