Persimon-salaatti
Persimon-salaatti
Ainekset
2 kpl persimonia
1 ps mozzarellaa
tuore basilika
ripaus suolaa ja pippuria
loraus balsamicosiirappia
Valmistus
**Persimon-caprese salaatti**
Persimon on sesongissa lokakuusta tammikuuhun, ja tästä hedelmästä voit luoda herkullisen talviversion perinteisestä caprese-salaatista. Käytä reseptiin pehmeäksi kypsynyttä persimonia, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen.
**Ainekset:**- 1 pehmeä persimon- 1 pallo tuoretta mozzarellaa- Tuoretta basilikaa- Balsamicosiirappia- Merisuolaa- Mustapippuria
**Valmis
tusohjeet:**
1. Viipaloi persimon ja mozzarella ohuiksi, tasapaksuiksi viipaleiksi.
2. Asettele persimon- ja mozzarellaviipaleet vuorotellen lautaselle, esimerkiksi ympyrän muotoon tai rivissä.