Lohihodari
1 nippu (500g) vihreää parsaa
300g graavilohta viipaleina
8 hot dog-sämpylää
ruohosipulia hienonnettuna
parmesaanijuustoraastetta
MAJONEESIKASTIKE
1 sitruuna
2 ½ dl majoneesia
2 tl piparjuuritahnaa
MUNAKOKKELI
5 kananmunaa
1 dl kermaa
suolaa ja pippuria
1 rkl voita

Parsa ja lohi sopivat erinomaisesti yhteen, ja nyt valmistamme näistä aineksista herkullisia hodareita!
1. Hienonna ruohosipuli ja raasta parmesaani valmiiksi.
2. Valmista majoneesikastike. Raasta sitruunasta kuorta ja purista mehu. Sekoita majoneesi, sitruunamehu ja -kuori keskenään tasaiseksi kastikkeeksi.
3. Tee munakokkeli. Riko kananmunat kulhoon. Lisää kerma, suola ja pippuri ja sekoita tasaiseksi. Sulata voi pannulla. Kaada kananmunaseos pannuun ja kypsennä keskilämmöllä 3–4 minuuttia, sekoitellen varovasti. Varo, ettei kokkelista tule liian kuivaa! Siirrä valmis kokkeli lautaselle ja pidä lämpimänä esimerkiksi folion alla.
4. Grillaa parsat ja sämpylät välillä käännellen. Voit myös paistaa ne paistinpannulla, jos et käytä grillilaitetta.
5. Täytä sämpylät parsalla, munakokkelilla, lohella ja majoneesikastikkeella. Viimeistele hodarit raastetulla parmesaanilla ja hienonnellulla ruohosipulilla.
Annosmäärä: 8 hodaria Valmistusaika: 20 minuuttia