Laskiaispulla
Laskiaispulla
Ainekset
4 esikypsennettyä pakastepullaa
TÄYTE
0.5 l kuohukermaa
2 tl kardemummaa
1 vaniljatanko +
1 tl vaniljasokeria
4 rkl mantelimassaa
tai 4 rkl mansikkahilloa
Valmistus
Perinteinen laskiaisen ajan väittely alkaa: Hillolla vai mantelimassalla? Jokainen tyylillään! Nopeasti laskiaispullat teet valmispullista.
**Ainekset:**- Vaniljatanko- Kerma- Vaniljasokeri- Valmispullat- Mantelimassa
**Suositusviini:**- Makea valkoviini, e
sim. Riesling
**Valmistusohje:**
1. Puolita vaniljatanko ja kaavi siemenet pieneen kattilaan. Kuumenna kerma ja mausteet samassa kattilassa ja kiehauta noin 5 minuuttia.
2. Poista vaniljatanko ja jäähdytä kerma kokonaan jääkaapissa. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja mausta va
niljasokerilla. Siirrä pursotinpussiin ja laita jääkaappiin odottamaan.