Laskiaispulla

annosmäärä
4
valmistusaika
15 min
Laskiaispulla
4
15 min
Ainekset

4 esikypsennettyä pakastepullaa
TÄYTE
0.5 l kuohukermaa
2 tl kardemummaa
1 vaniljatanko +
1 tl vaniljasokeria
4 rkl mantelimassaa
tai 4 rkl mansikkahilloa

Valmistus

Perinteinen laskiaisen ajan väittely alkaa: Hillolla vai mantelimassalla? Jokainen tyylillään! Nopeasti laskiaispullat teet valmispullista.

**Ainekset:**- Vaniljatanko- Kerma- Vaniljasokeri- Valmispullat- Mantelimassa

**Suositusviini:**- Makea valkoviini, e
sim. Riesling

**Valmistusohje:**

1. Puolita vaniljatanko ja kaavi siemenet pieneen kattilaan. Kuumenna kerma ja mausteet samassa kattilassa ja kiehauta noin 5 minuuttia.

2. Poista vaniljatanko ja jäähdytä kerma kokonaan jääkaapissa. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja mausta va
niljasokerilla. Siirrä pursotinpussiin ja laita jääkaappiin odottamaan.

Valmista herkulliset laskiaispullat valmispullista hillo tai mantelimassa täytteellä. Naudi laskiaisen perinteestä!

Jäikö nälkä?

Tilaa sesongin reseptit sähköpostiisi