Kesätötteröt
1 paketti pieniä jäätelö-tötteröitä
TÄYTE
200 g tuorejuustoa
1 dl maitoa tai vettä
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja (osa koristeluun)
1 dl hasselpähkinöitä
2 tl sitruunamehua
suolaa ja pippuria
50 g parmesaanilastuja
rucolaa tai pinaatin lehtiä
tuoretta minttua
1. Valmista täyte: Kaada kaikki ainekset korkeaan kulhoon ja sekoita ne sauvasekoittimella, kunnes saat tasaiseksi massan.
2. Säilytä koristeluun 1-2 puolikasta tomaattia per tuutti. Mausta täyte suolalla ja pippurilla, ja siirrä se pursotinpussiin odottamaan.
3. Asettele tötteröt pystysuoraan joko korkeisiin mukeihin tai foliosta tehtyyn telineeseen. Pursota täytettä tötteröihin noin puoliväliin asti ja koristele puolikkailla tomaateilla, parmesaanilastuilla, tuoreilla vihreillä lehdillä ja mintulla.
4. Varmista, että täyte on tarpeeksi kylmää, jotta voit asetella tuutit tarjoiluastialle. Nauti näistä hauskoista alkupaloista kylmänä.
Valmistusaika: 10 minuutti
a Annosmäärä: 4