Kanapulla-resepti
300 g tankoparsaa
100 g herneitä
200 g kirsikkatomaatteja
300 g kanapullia
loraus oliiviöljyä
1 sitruuna
ripaus suolaa ja pippuria
ripaus chilirouhetta
Tämä resepti on helppo ja täynnä raikkaita keväisiä makuja, kuten tankoparsaa ja sitruunaa! Voit käyttää uunivuokaa tai peltiä.
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
2. Poista tankoparsoista kova, puinen osa ja leikkaa sitruunasta ohuita viipaleita. Asettele tankoparsat uunivuokaan ja lisää herneet.
3. Lisää vuokaan kanapullat ja kirsikkatomaatit. Kastele annos reilulla määrällä oliiviöljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja chilirouheella. Lopuksi asettele päälle sitruunan viipaleet.
4. Paista uunissa noin 20 minuuttia. Koristele annos tuoreilla yrteillä, kuten mintulla tai korianterilla. Tarjoile tsatsikin kera!
Valmistusaika: noin 30 min Annosmäärä: 4