Broilerinmaksa-pasta
1 pkt broilerinmaksaa (pakaste)
2 dl esikäsiteltyjä sieniä
400 g pastaa
1 salottisipuli
1-2 valkosipulinkynsiä
2 rosmariininoksaa
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl vehnäjauhoja
loraus marsalaviiniä
2 dl kuohukermaa
suolaa ja pippuria
Broilerin maksa kypsyy pannulla nopeasti parissa minuutissa ja maistuu sienien kanssa kermaisessa kastikkeessa!
1. Sulata broilerinmaksat huoneenlämpöön.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kuivaa sulaneet maksat talouspaperilla ja leikkaa ne suupalan kokoisiksi paloiksi.
3. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Kuullota sipulit ja valkosipulit rosmariininoksien kanssa pannulla öljyssä noin 5 minuuttia.
4. Kääntele maksat kevyesti vehnäjauhoissa. Lisää maksat pannulle ja paista niitä sekoitellen muutaman minuutin ajan. Ota maksat hetkeksi pois pannulta ja paista tilalle
sienet muutaman minuutin ajan. Kaada viini pannulle ja anna sen kehitellä hetki. Lisää kerma ja anna kastikkeen porista muutama minuutti.
5. Valuta kypsä pasta ja säästä hieman keitinvettä. Lisää pasta ja maksat kastikkeeseen. Sekoita hyvin. Ohenna kastiketta tarvittaes
sa säästetyllä pastan keitinvedellä.