Parsafrittata

annosmäärä
1
valmistusaika
20 min
Parsafrittata
1
20 min
Ainekset

250 g tankoparsaa
4 kananmunaa
1 dl ruokakermaa
ripaus suolaa ja pippuria
1 dl parmesaaniraastetta
öljyä paistamiseen

Valmistus

Tankoparsa on selkeä kevään merkki!

1. Huuhtele parsat huolellisesti kylmällä vedellä. Napsauta parsasta puumainen alaosa pois. Voit halutessasi pilkkoa parsat pienempiin osiin. Kuullota parsat öljyssä pannulla, kunnes ne pehmenevät hieman ja saavat kauniin värin.

2. Riko kananmunat kulhoon ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon kerma ja raastettu parmesaani. Sekoita hyvin. Kaada munaseos parsojen päälle paistinpannulle.

3. Paista frittataa noin 10 minuuttia keskilämmöllä, kunnes kananmunat ovat hyytyneet ja pinta on kultainen. Tarjoile frittata lämpimänä leivän kera.

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 1

Valmista nopea ja herkullinen parsafrittata vain 20 minuutissa. Täydellinen kevätateria leivän kera!

Jäikö nälkä?

Tilaa sesongin reseptit sähköpostiisi