Feijao Tropeiro
1 paketti chorizomakkaraa
1 paketti pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
öljyä paistamiseen
4 kananmunaa + 2 dl vettä
1 paketti kidneypapuja (esikeitettyjä)
2 dl tapiokatärkkelystä
kevätsipulia ja persiljaa hienonnettuna
Tässä Rosan versio brasilialaisesta Feijao Tropeiro -annoksesta!
1. Leikkaa makkarat ja pekoni pieniksi paloiksi ja paista ne kuumassa paistinpannulla, kunnes ne ovat rapeita. Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuullota se pekonin ja makkaran kanssa.
2. Huuhtele ja valuta pavut huolellisesti ja lisää ne pannulle. Riko kananmunat pannulle ja riko niiden rakenne lastalla, jotta ne muistuttavat munakokkareita. Paista hetki ja sekoita hyvin, jotta ainekset yhdistyvät tasaiseksi massaksi.
3. Lisää tapiokatärkkelys joukkoon ja sekoita, kunnes se on täysin sekoittunut. Viimeistele annos tuoreella hienonnetulla kevätsipulilla ja persiljalla. Tarjoile esimerkiksi riisin kanssa.
Valmistusaika: 30 minuutt
ia Annosmäärä: 4